Compressor adapter: feso'ota'iga fa'alagolago o faiga pneumatic

Compressor adapter: feso'ota'iga fa'alagolago o faiga pneumatic

perehodnik_dlya_kompressora_3

E oo lava i se faiga pneumatic faigofie o loʻo i ai le tele o vaega fesoʻotaʻi - mea faʻapipiʻi, poʻo mea faʻapipiʻi mo le compressor.Faitau e uiga i le mea o le compressor adapter, o a ituaiga, aisea e manaʻomia ai ma pe faʻapefea ona galue, faʻapea foʻi ma le filifiliga saʻo o mea faʻapipiʻi mo se faiga faʻapitoa - faitau le tusiga.

Fa'amoemoega ma galuega a le mea fa'apipi'i compressor

Compressor adapter o se igoa masani mo mea faʻaoga e faʻaoga e fai ai fesoʻotaʻiga i masini feaveaʻi ma faʻaoga pneumatic.

Soʻo se faiga pneumatic, e oʻo lava i le aofia ai o se compressor, tasi fau ma se meafaigaluega, e manaʻomia ni fesoʻotaʻiga: faʻamau i le compressor, faʻamau i le tasi ma le isi, meafaigaluega i faʻamau, ma isi. , lea e masani ona taʻua compressor adapters.

Compressor adapters e faʻaaogaina e foia ai le tele o faʻafitauli:

● Hermetic so'oga o fa'agaau ma isi vaega o le faiga;
● Fausia o piʻoga ma lala o auala ea;
● Malosiaga e vave faʻafesoʻotaʻi ma motusia vaega o le polokalama (faʻaaogaina soʻotaga vave);
● tapunia le tumau pe tumau o nisi vaega o auala ea;
● O nisi ituaiga o mea faʻapipiʻi - puipuiga mai le faʻafefe o le ea mai le mea faʻapipiʻi pe a motusia laina ea ma meafaigaluega.

O mea faʻapipiʻi o elemene taua ia e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi faʻatuatuaina ma faigofie-faʻaogaina faiga pneumatic, ma i le lumanaʻi suia ma fua i latou.O le filifiliga o mea faʻapipiʻi e tatau ona faʻafeiloaʻi ma le faʻatatau - faʻamatalaga e uiga i ituaiga o mea o loʻo i ai nei, o latou mamanu ma uiga o le a fesoasoani iinei.

Fuafuaga, faʻavasegaina ma foliga o mea faʻapipiʻi compressor

E lua vaega autu o mea faʻapipiʻi faʻaaogaina i faiga pneumatic:

● Uamea;
● Palasitika.

O mea faʻapipiʻi uʻamea e faia i le apamemea (faʻatasi uma ma le leai o se faʻaofuofu nickel), uʻamea uʻamea, uʻamea ductile.O lenei vaega o oloa e faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai ituaiga uma o faga faʻatasi ma se compressor ma meafaigaluega pneumatic.

O mea faʻapipiʻi palasitika e faia i vasega eseese o palasitika malosi-maualuga, o nei oloa e faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi faʻamau palasitika le tasi i le isi.

E tele ituaiga autu o mea faʻapipiʻi ma faʻaoga eseese:

So'oga vave ("fa'asa'oloto vave");
Fa'amau fa'agaau;
● Feso'ota'iga filo i le filo;
● Fa'apipi'i mo feso'ota'iga eseese o laina ea.

O ituaiga faʻapipiʻi taʻitasi e iai ona lava mamanu.

 

perehodnik_dlya_kompressora_4

Fa'apipi'i sa'o palasitika mo luga

Sootaga vave

O nei mea faʻapipiʻi e faʻaaogaina e faʻatino ai le faʻapipiʻiina vave o vaega o le pneumatic system, lea e mafai ai ona e vave suia le ituaiga o meafaigaluega, faʻapipiʻi faʻamau eseese i le compressor, ma isi.

  • Fa'atasi ai ma se faiga tapuni polo (e pei o le "vave");
  • ituaiga Tsapkovogo;
  • Faatasi ai ma nati bayonet.

O feso'ota'iga masani o lo'o fa'atasi ma se masini tapuni polo.O sea fesoʻotaʻiga e aofia ai vaega e lua: o se soʻotaga ("tina") ma se uʻamea ("tama"), lea e fetaui ma le tasi ma le isi, e maua ai se fesoʻotaʻiga vavalalata.I luga o le "tama" o loʻo i ai se faʻaogaina o se foliga faʻapitoa ma se au, i totonu o le "tina" o loʻo i ai se masini o polo e faʻatulagaina i totonu o se liʻo e siamu ma faʻapipiʻi le fetaui.E faʻapea foʻi i luga o le "tina" o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga feaveaʻi, pe a faʻateʻaina, e vavae ese vaega.E masani lava i totonu o le "tina" o loʻo i ai se siaki siaki e tatala pe a faʻapipiʻi le "tama" - o le i ai o se valve e taofia ai le tafe o le ea pe a motusia le fesoʻotaʻiga.

O sooga ituaiga Tsapk e aofia ai foi vaega e lua, o ia mea taitasi e lua fa'aa'ai pi'i ("fangs") ma lua fa'avae fa'a tina.A faʻafesoʻotaʻi ma feliuliuaʻi vaega uma e lua, e faʻapipiʻi le nifo i luga o faʻavae, e faʻamautinoa ai le faʻafesoʻotaʻi faʻalagolago ma le faʻamaufaʻailoga.

O feso'ota'iga ma se nati bayonet e aofia ai fo'i vaega e lua: "tina" ma se nati vaelua ma le "tama" fa'atasi ai ma se fa'alavelave fa'apitoa.A faʻapipiʻi le "tama" i le "tina", e liliu le nati, lea e faʻamautinoa ai le faʻaogaina o vaega ma se fesoʻotaʻiga faʻalagolago.

 

 

 

 

perehodnik_dlya_kompressora_6

Mea fa'apipi'i vave fa'atasi ma faiga tapuni polo

perehodnik_dlya_kompressora_7

Fa'apipi'i vave so'o

O vaega fa'asao vave i le pito i tua e mafai ona i ai ituaiga eseese o feso'ota'iga:

● Fa'apipi'i le herringbone i lalo o le fa'agaau;
● filo fafo;
● filo totonu.

O loʻo i ai soʻotaga vave ma vaega fesoasoani eseese: puna e puipuia ai le piʻo ma gau o le faʻau, kilipa mo le faʻamalo o le faʻagaau ma isi.E le gata i lea, e mafai ona tuʻufaʻatasia faʻavavevave i ni vaega se lua, tolu pe sili atu ma se tino masani ma auala, o ia mea faʻapipiʻi e maua ai le fesoʻotaʻiga i le tasi laina o le tele o faʻauʻu poʻo meafaigaluega i le taimi e tasi.

Fa'amau fa'agaau

O lenei vaega o vaega o loʻo faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi faʻamau ma isi vaega o le faiga - compressor, meafaigaluega, isi laina ea.O mea faʻapipiʻi e faia i le uʻamea, e lua vaega o loʻo faia i luga o latou: o le faʻaogaina mo le faʻafesoʻotaʻi i le faʻauʻu, ma le tua mo le faʻafesoʻotaʻi i isi mea faʻapipiʻi.O le pito i fafo o le vaega faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina ("herringbone"), lea e faʻamautinoa ai lona fesoʻotaʻiga faʻalagolago ma le pito i totonu o le faagaau.O le pito i tua e mafai ona i ai se filo i fafo poʻo totonu, o se faʻapipiʻi tutusa poʻo se lautele eseese, faʻapipiʻi vave mo le faʻasaʻo vave, ma isi.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

So'oga fa'asao vave i le mea fa'apipi'i

Feso'ota'i filo ma mea fa'apipi'i mo laina i luga

O se vaega tele lenei o mea faʻapipiʻi e aofia ai:

● Fetuunai mai se filo e tasi le lautele i se filo e tasi le lautele;
● Adapters mai totonu i fafo (poʻo le isi itu);
● Tulimanu (mea fa'atusa L);
● Tees (L-foliga, T-foliga), sikuea (X-foliga) - fa'apipi'i fa'atasi ma le tasi faitoto'a ma lua pe tolu mea e fai mo lala ea;
● mea fa'apipi'i palasitika;
● Fa'alava fa'aigoa po'o fa'apipi'i.

perehodnik_dlya_kompressora_8

Fa'apipi'i fa'agaau ma filo i fafo

perehodnik_dlya_kompressora_5

Feso'ota'iga T-foliga mo laina ea

O vaega o ituaiga muamua e tolu o loʻo faʻatulagaina faigofie: o mea uʻamea ia, i pito o galuega e tipiina ai filo i fafo poʻo totonu.

E sili atu le lavelave o mea faʻapipiʻi: o latou tino o se faʻaau, i totonu o loʻo i ai se lima vaevae (collet);Pe a fa'apipi'i se fa'agaau palasitika i totonu o se collet, e pipii ma fa'amau le fa'agaau.Ina ia faʻafesoʻotaʻi sea fesoʻotaʻiga, o loʻo faʻapipiʻi le collet i totonu o le tino, o ona petals e vavae ese ma faʻasaʻo le faagaau.O lo'o iai mea fa'apipi'i palasitika mo le fesuia'i i filo u'amea.

O ta'avale ta'avale o elemene fesoasoani ia e mafai ai ona e malemo i fafo le laina o le ea.Corks e faia i le uamea, e masani ona i ai se filo ma se hexagon turnkey.

 

perehodnik_dlya_kompressora_2

Fuafuaga o le ituaiga collet adapter mo fa'agaau palasitika

Uiga o fetuutuunaiga compressor

O uiga o mea faʻapipiʻi mo faiga pneumatic, e tolu e tatau ona matauina:

● Le lautele o le faagaau faʻapipiʻi;
● Tele ma ituaiga filo;
● Le tele o omiga e mafai ona faʻaogaina ai le adapter.

O mea faʻaoga e masani ona faʻaaogaina o le "herringbone" ma le lautele o le 6, 8, 10 ma le 12 mm, faʻapipiʻi ma le lautele o le 5, 9 ma le 13 mm e sili atu ona le masani ai.

O filo i luga o mea faʻapipiʻi e masani (pipe cylindrical) inisi, 1/4, 3/8 ma 1/2 inisi.E masani lava, i le faʻailoga, o loʻo faʻaalia foi e le au gaosi le ituaiga filo - fafo (M - tane, "tama") ma totonu (F - fafine, "tina"), o nei faʻailoga e le tatau ona fenumiai ma le faʻailoga o le metric poʻo isi. filo.

Ae mo le faʻaogaina o le mamafa, e taua mo soʻotaga vave.I le avea ai o se tulafono, o le tele o nei oloa e mafai ona galue i lalo o le mamafa mai le sefulu i le 10-12 atemosifia, lea e sili atu nai lo le lava mo soʻo se pneumatic system.

Fa'afitauli o le filifilia ma le fa'aogaina o mea fa'apipi'i mo le compressor

Pe a filifilia mea faʻapipiʻi compressor, e tatau ona e mafaufau i le ituaiga o faiga, le faʻamoemoega o mea faʻapipiʻi, o totonu o totonu o faʻauʻu ma le fesoʻotaʻiga o mea faʻapipiʻi ua uma ona i totonu o le faiga.

Ina ia faia soʻotaga vave ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le faagaau i le compressor ma / poʻo meafaigaluega pneumatic, e talafeagai le tuʻuina atu o le faʻaoga i masini e iai se polo lokaina - e faigofie, faʻatuatuaina, e maua ai se maualuga maualuga o le faʻamalosi, ma afai ei ai. se valve, puipuia le leakage ea mai le tagata e taliaina po o isi vaega o le pneumatic system.I lenei tulaga, o le bayonet ma le trunnion fesoʻotaʻiga e le faʻatuatuaina, e ui lava o loʻo i ai se avanoa e le mafai ona faʻafitia - o se mamanu faigofie tele ma, o se taunuuga, maualuga le faʻatuatuaina ma le tumau.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi faʻamau, e tatau ona e faʻaogaina mea faʻapipiʻi herringbone, pe a faʻatau, e tatau foi ona e tausia le pipii.E manaʻomia foʻi faʻapipiʻi ma kilipa i isi fesoʻotaʻiga ma faʻauʻu, e masani lava o nei vaega e sau atoatoa ma faʻapipiʻi, lea e aveesea ai le faʻafitauli o le sailia ma le faʻatau.

Afai o loʻo faʻagaioia le faagaau i tulaga e masani ona punou ma mafai ona malepe, ona sau ai lea o se mea faʻapipiʻi ma se punavai e laveai - o le a taofia ai le piʻo o le faʻauʻu ma faʻalauteleina lona ola.

Afai e manaʻomia le faʻaogaina o laina o le ea, ona oʻo mai ai lea o le tele o tees ma splitters e laveai, e aofia ai ma i latou o loʻo i ai faʻasalalauga vave.Ma ina ia foia le faafitauli o mea faʻapipiʻi o laʻau eseese, faʻapipiʻi filo ma fetaui lelei o ituaiga talafeagai o le a oʻo mai i le lima.

O le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi compressor e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma faʻatonuga e oʻo mai i mea faʻapipiʻi ma vaega o le pneumatic system - o le a mautinoa ai fesoʻotaʻiga faʻalagolago ma le saogalemu o le faʻaogaina o le faiga.


Taimi meli: Iul-10-2023