Eberspacher fa'avevela: fa'aogaina lelei le ta'avale i so'o se tau

Heaters ma preheaters o le kamupani Siamani Eberspächer o masini taʻutaʻua i le lalolagi e faʻateleina ai le mafanafana ma le saogalemu o le faʻaogaina o meafaigaluega i le taumalulu.Faitau e uiga i oloa o lenei ituaiga, o ona ituaiga ma uiga autu, faʻapea foʻi ma le filifilia o faʻavevela ma faʻamafanafana i le tusiga.

Eberspächer oloa

Eberspächer o lo'o fa'amauina lona tala'aga i tua i le 1865, ina ua fa'avae e Jacob Eberspecher se fale faigaluega mo le gaosiga ma le toe fa'aleleia o fausaga u'amea.Toeitiiti atoa le seneturi mulimuli ane, i le 1953, na faʻalauiloaina ai le tele o gaosiga o felauaiga faʻamafanafanaina, lea talu mai le 2004 ua avea ma oloa autu a le kamupani.I aso nei, o Eberspächer o se tasi o taʻitaʻi o maketi i faʻamalo, faʻamafanafana totonu, ea malulu ma mea faʻaoga mo taavale ma loli, pasi, taʻavale, faʻapitoa ma isi meafaigaluega.

eberspacher_9

Ole vaega ole oloa ole Eberspächer e aofia ai vaega autu e ono o masini:

● Autonomous preheaters o le eletise Hydronic;
● Airtronic autonomous cabin ea fa'avevela;
● Fale fa'avevela o le ituaiga fa'alagolago o laina Zenith ma Xeros;
● Ea malulu tuto'atasi;
● Ebercool ma Olmo evaporative ituaiga ea malulu;
● Pulea masini.

O le tele o vaega o oloa a le kamupani o loʻo nofoia e faʻavevela ma faʻavevela, faʻapea foʻi ma faʻamafanafana faʻalagolago - o nei masini, lea e manaʻomia tele i Rusia, e tatau ona faʻamatalaina atili.

Eberspächer Hydronic preheaters

O masini vai e fa'ato'a fa'auluina (o lo'o fa'aogaina fo'i e le kamupani le fa'aupuga "fa'avevela vai") o lo'o tu'ufa'atasia i totonu o le vai malulu o le eletise, fa'amautinoa e fa'amafanafana vave a'o le'i amataina.

Ole tele o laina ole fa'avevela Hydronic ua gaosia, ese'ese ile mana fa'amama ma nisi fa'amatalaga mamanu:

● Hydronic II ma Hydronic II Faamafanafanaga - masini ma le malosi o le 4 ma le 5 kW;
● Hydronic S3 Economy - masini taugofie ma le malosi o le 4 ma le 5 kW;
● Hydronic 4 ma le 5 - 4 ma le 5 kW;
● Hydronic 4 ma le 5 Compact - masini faʻapipiʻi ma le malosi o le 4 ma le 5 kW;
● Hydronic M ma M II - masini feololo ma le malosi o le 10 ma le 12 kW;
● O le Hydronic L 30 ma le 35 o masini tetele ma le malosi o le 30 kW.

eberspacher_3

Fuafuaga ma mataupu faavae o le faagaoioiga o le Hydronic 4 ma le 5 kW preheater

eberspacher_5

Fa'avevela vai

O mea faʻavevela e iai le malosi o le 4 ma le 5 kW o loʻo maua i le penisini ma le tiso, masini ma le malosi o le 10, 12, 30 ma le 35 kW - naʻo le diesel versions.O le tele o masini e maualalo le malosi e maua ai le eletise 12 V (ma e na'o nisi 5 kW fa'ata'ita'iga o lo'o ofoina atu i le 12 ma le 24 V), aua ua mamanuina mo le fa'aoga i ta'avale, minibuses ma isi meafaigaluega.Heaters mo le 10 ma le 12 kW o loʻo i ai suiga mo le 12 ma le 24 V, masini ma le malosi o le 30 ma le 35 kW - naʻo le 24 V, ua mamanuina mo le faʻaaogaina i luga o loli, pasi, taʻavale ma meafaigaluega faʻapitoa.

O le ituaiga o suauu ma le malosi e masani lava ona faʻailogaina i mataʻitusi muamua e lua o le makaina: faʻamafanafana penisini o loʻo faʻaalia i le mataitusi "B", faʻavevela afi o loʻo faʻaalia e le "D", ma o le mana o loʻo faʻaalia o se numera.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masini B4WS ua mamanuina mo le faʻapipiʻiina i luga o taavale ma se afi penisini ma maua ai le malosi o le 4.3 kW, ma le D5W masini ua mamanuina mo le faʻapipiʻiina i luga o taavale ma se afi tiso, e iai le malosi maualuga o le 5 kW.

O mea uma o le Hydronic preheaters o lo'o i ai se masini e tutusa lelei, e eseese i elemene fa'avae ta'itasi ma fua.O le fa'avae o le masini o le potu fa'amumu, lea o lo'o i ai le fa'asu'u ma le masini fa'amumu o le paluga fa'amumu (pini fa'amalama po'o le fa'amalama).O le ea e tuʻuina atu i le potu faʻafefe e se supercharger ma se afi eletise, o kasa faʻamalo e faʻasalalau i totonu o le siosiomaga e ala i se paipa ma se muffler.Fa'ata'amilo i le potu fa'amumu o lo'o i ai se mea e fa'afesuia'i ai le vevela e fa'ata'amilo ai le sua o le afi fa'amafanafana.O nei mea uma o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se pusa e tasi, lea e iai foʻi se iunite faʻaeletoroni.O nisi faʻataʻitaʻiga o faʻavevela o loʻo i ai foi se pamu faʻapipiʻiina ma isi masini fesoasoani.

O le mataupu faavae o le faʻaogaina o faʻavevela e faigofie.O le suauʻu e tuʻuina atu i le potu faʻafefe mai le tane suauʻu autu poʻo le eseʻese, e faʻafefeina e se pusi ma faʻafefiloi ma le ea - o le mea e maua ai le paluga faʻafefe e faʻamumu ma faʻamafanafanaina le vai o loʻo taamilo i le vevela.O kasa vevela, pe a uma ona tu'uina atu le vevela i totonu o le potu fa'amumu, e alu atu i le muffler i totonu o le siosiomaga.O le iunite faaeletonika e mataʻituina le i ai o le mumu (faʻaaogaina le masini talafeagai) ma le vevela o le coolant, ma e tusa ai ma le polokalame e tape le vevela - e mafai ona tupu pe a oʻo i le vevela afi manaʻomia, pe a maeʻa le taimi faʻatulagaina. .O le faʻavevela e faʻatautaia e faʻaaoga ai se iunite faʻapipiʻi poʻo se mamao, poʻo le faʻaaogaina o se telefoni feaveaʻi, sili atu i luga o lenei mea i lalo.

Eberspächer Airtronic fale fa'amafanafana ea

O fa'amafanafanaga o le Airtronic fa'ata'ita'iga o masini tuto'atasi ua fuafuaina e fa'amafanafana totonu/cabin/tino o ta'avale.Eberspächer e gaosia ni laina o masini e eseese gafatia:

● B1 ma le D2 ma le malosi o le 2.2 kW;
● B4 ma le D4 faʻatasi ma le malosi o le 4 kW;
● B5 ma le D5 ma le malosi o le 5 kW;
● D8 ma le mana o le 8 kW.

O faʻataʻitaʻiga penisini uma ua mamanuina mo le tuʻuina atu o le 12 V, tiso o laina muamua e tolu - 12 ma le 24 V, ma le diesel 8-kilowatt - naʻo le 24 V. E pei o le faʻavevelaina, le ituaiga o suauu ma le mana o le. o lo'o fa'ailoa mai le masini i lona makaina.

eberspacher_10

Airtronic fa'amafanafana ea

Faʻatulagaina, Airtronic air heaters o "fana vevela": latou te faʻavae i luga o se potu faʻafefe o loʻo siosiomia e se vevela (radiator), lea e faʻafefe ai le ea i le fesoasoani a se ili, lea e faʻamautinoa ai lona faʻamafanafanaina.Ina ia galue, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le faʻavevela o le ea i luga ole laiga eletise, faʻapea foʻi ma le faʻamautinoaina o le aveeseina o kasa faʻamalo (e ala i lona lava muffler) - e mafai ai ona e faʻapipiʻi le masini i toetoe lava o soʻo se vaega o le fale, fale. po o le van.

Eberspächer Zenith ma Xeros ituaiga fa'avevela fale

O nei masini e galue e pei o se faʻavevela fale (umu), lea e tuʻufaʻatasia i totonu o le taʻavale laʻititi o le masini faʻafefe vai.O le i ai o se ogaumu lona lua e faʻateleina ai le faʻamafanafanaina o le fale poʻo le fale.I le taimi nei, Eberspächer (po'o se mea, o se vaega o Eberspächer SAS, Farani) e gaosia ni laina se lua o lenei ituaiga:

● Xeros 4200 - faʻavevela ma le maualuga maualuga o le 4.2 kW;
● Zenith 8000 - faʻavevela ma le malosi maualuga o le 8 kW.

O ituaiga uma o masini e faʻafefe ai le vevela vai ma faʻapipiʻiina i totonu o le ea, o loʻo maua i lomiga o 12 ma 24 V. O ia ogaumu e talafeagai mo le tele o taavale ma loli, pasi, tractors ma isi meafaigaluega.

eberspacher_4

Zenith 8000 faʻavevela faʻalagolago

Eberspächer masini fa'atonutonu

Mo le fa'atonutonuina o fa'avevela ma fa'avevela ea, Eberspächer e gaosia ituaiga masini e tolu:

● Unite fa'atonu - mo le tu'uina i totonu o le ta'avale / totonu o le ta'avale;
● Vaega e pulea mamao - mo le leitio i le mamao e oo atu i le 1000 m;
● GSM masini - mo le puleaina i luga o fesoʻotaʻiga feaveaʻi (GSM) i soʻo se mamao i totonu o le nofoaga avanoa fesoʻotaʻiga.

O iunite faʻamau e aofia ai masini "EasyStart" o le "Filifili" ma le "Timer" faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga muamua ua mamanuina mo le faʻatonutonu saʻo ma le faʻatonutonuina o le faʻaogaina o mea faʻavevela ma faʻavevela, o le faʻataʻitaʻiga lona lua o loʻo i ai se taimi galue - liliu ma tape masini i. se taimi faapitoa.

O iunite mamao e aofia ai masini "EasyStart" o le "Remote" ma le "Remote +" faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga lona lua e iloga i le i ai o se faʻaaliga ma se galuega faʻatulagaina.

O masini GSM e aofia ai iunite "EasyStart Text +", e mafai ona pulea faʻavevela ma faʻavevela i luga o le faʻatonuga mai soʻo se telefoni, faʻapea foʻi ma se telefoni feaveaʻi mo smartphones.O nei iunite e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se kata SIM mo le faʻagaioiga ma ofoina atu le tele o le faʻatonutonuina ma le mataʻituina o masini Eberspächer o loʻo i totonu o le taʻavale.

eberspacher_7

Masini fa'atonu EasyStart Timer

Fa'afitauli o le filifilia, fa'apipi'iina ma le fa'aogaina o fa'avevela ma fa'avevela a le Eberspächer

A filifilia vai ma ea vevela, e tatau ona e amanaia le ituaiga o taavale ma lona afi, faapea foi ma le tele o le pasese vaega / tino / fale.O le faʻamoemoega o masini o ituaiga eseese na taʻua i luga: faʻamafanafanaga maualalo ua fuafuaina mo taʻavale, masini eletise mo SUVs, minibuses ma isi meafaigaluega, masini mamana mo loli, pasi, tractors, ma isi.

Pe a faʻatau, e tatau ona manatua o mea faʻavevela ma faʻavevela e ofoina atu i faʻasalalauga eseese: o le laʻititi - faʻatasi ai ma isi vaega faʻaopoopo (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma se pamu suauu) ma i le maualuga - faʻatasi ai ma se pusa faʻapipiʻi.I le tulaga muamua, e te manaʻomia le faʻatauina o meafaigaluega faaopoopo, paipa, faʻamau, ma isi. I le tulaga lona lua, o mea uma e te manaʻomia o loʻo i ai i le pusa faʻapipiʻi.O masini fa'atonutonu e tatau ona fa'atau eseese.

E fautuaina e faʻalagolago i le faʻapipiʻiina o le faʻavevela poʻo le faʻavevela i nofoaga faʻamaonia poʻo tagata faʻapitoa, a le o lea e ono leiloa le faʻamaonia.O le faʻaogaina o masini uma e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma faʻatonuga tuʻuina atu ma fautuaga a le kamupanī.


Taimi meli: Iul-12-2023