BPW uili uili: faʻalagolago le faʻamauina o taʻavale o taavale toso ma semi-trailer

1 (1)

I luga o taavale toso ma semi-trailer o gaosiga mai fafo, o vaega o le chassis mai le popolega Siamani BPW e faʻaaogaina lautele.Mo le faʻapipiʻiina o uili i luga o le taʻavale, e faʻaaogaina se mea faʻapitoa faʻapitoa - BPW studs.Faitau mea uma e uiga i lenei mea faʻapipiʻi, ona ituaiga o loʻo i ai nei, faʻasologa ma le faʻaogaina i totonu o mea.

Fa'amoemoega ma galuega a le BPW uili

O le BPW wheel stud (hub stud) o se faʻapipiʻi faʻapitoa i foliga o le tasi ma le lua itu faʻapipiʻi ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o uili i luga o axles na gaosia e le BPW, faʻaaogaina i luga o taavale toso ma semi-trailer.

O le popolega Siamani BPW faʻapitoa i le gaosiga o elemene o le taʻavale o taavale toso ma semi-trailer - i lalo o lenei faʻailoga, axles, trolleys, mataʻituina ma pulea faiga, ma isi vaega o le chassis ua gaosia.E gauai tele le kamupani e le gata i vaega autu, ae faapea foi i meafaigaluega, o le mea lea, i lalo o le BPW brand, o loʻo faʻapipiʻiina foi faʻamau e taua mo le faʻaogaina o le taʻavale - uili uili.

1 (2)

E tasi le galuega e fa'atino e pa'u uili a le BPW: fa'apipi'i o se pa'u taofi/tisiki ma se tisiketi uili fa'atasi ma pa'u i luga o le fa'au.O lenei faʻamau i le taimi o le faʻagaioiga o le taavale toso e faʻatatau i le tele o le mamafa ma le malosi o masini faʻainisinia ma aʻafiaga o mea le lelei e mafua ai le pala, o le mea lea latou te manaʻomia ai suiga faʻavaitaimi.Ina ia manuia le suitulaga o uili bpW, e tatau ona malamalama i o latou igoa, faʻaoga ma foliga mamanu.

Ituaiga ma igoa ole BPW uili studs

E tolu ituaiga autu o uili e avanoa mo le BPW chassis:
● Sikoa;
● Samala i lalo o le pine;
● Tulaga (lua itu).

O le samala ua faia i foliga o se filo filo ma se ulu e galue e pei o se taofi.E le pei o le paʻu, o le ulu o le samala e lamolemole, e lua ituaiga:
● Semicircular - o le ulu lapotopoto ua tipi ese se vaega.
● Mafolafola - o le tui e iai le T-foliga.

Ona o le lavelave o foliga o le ulu, o le stud e faʻapipiʻi i totonu o le pito i tua o le faʻamau, lea e taofia ai lona pisapisao.E le gata i lea, o le stud e faʻapipiʻi i totonu o le pu ona o le mafiafia faʻafefe i lalo o le ulu.A faʻapipiʻi, o sea faʻamau e samala atoa i totonu o le pu tutusa i totonu o le pusa, lea na maua ai lona igoa.

1 (3)

Tu'u uili pito tasi BPW

1 (4)

Fa'ailoga uili BPW itu lua

1 (5)

BPW uili fa'amau fa'atasi ma nati

O faʻamau samala i lalo o le pine e masani lava ona i ai se T-foliga (ulu mafolafola), i se nofoaga faʻapitoa e faia ai le vili faʻafefe - o loʻo faʻapipiʻi se pine i totonu o lenei pu, e taofia ai le coagulation faʻafuaseʻi o le nati.

O faʻamau samala e gaosia i le filo M22x1.5, atoa le umi 80, 89 ma le 97 mm, naʻo paʻu tasi-slope.

O le stud e lua itu e iai se masini masani: o se uʻamea uʻamea, i pito uma e lua e tipi ai se filo;i le ogatotonu o le stud, e faia se paʻu faʻamalosi e faʻamautinoa ai le tulaga saʻo o le faʻamau e faʻatatau i le hub ma isi vaega.

E maua itu fa'alua i ituaiga nei:
● filo M20x1,5 i itu uma e lua, umi 101 mm;
● filo M22x1,5 i le tasi itu ma le M22x2 i le isi itu, umi 84, 100, 114 mm;
● filo M22x2 i itu uma e lua, umi 111 mm.

I luga o studs lua itu, o le umi o le filo i le itu o le hub ma le uili e ese, e masani lava o nei taʻiala o loʻo faʻaalia i le faʻamaumauga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa BPW.

I lenei tulaga, o le studs ua vaevaeina i ni vaega se lua e ala i le faʻamoemoe:
● I lalo o le paʻu tasi itu - mo le faʻamauina o le uili i le tasi paʻu;
● I lalo o le pa'u gable - mo le fa'amauina o uili ma pa'u lua.

O pa'u pupuu ua mamanuina mo le pa'u tasi-slope, umi mo le gable.

Hub studs e maua i faʻatulagaga eseese:
● Na'o le pa'u e aunoa ma ni nati ma ni ta'ele;
● Fa'ato'aga fa'atasi ai ma se nati masani ma se fa'ato'aga;
● Fa'amea fa'atasi ma nati fa'atasi ai ma se masini fufulu (nati fa'atasi ma le "sakete");
● Fa'ato'aga fa'atasi ma nati, fa'amea fa'amea ma fa'amea fa'alava.

E mafai ona i ai i itu e lua ni nati e lua itu ma fufulu, ae o le tele o taimi e faʻaaogaina ai le nati masani ma le grover ma le nati faʻatasi ai ma se masini lomitusi, e le masani ona faʻapipiʻiina le stud i se faʻaofuofu cone faaopoopo.

BPW uili studs e faia i uʻamea fausaga ma o loʻo i lalo o le puipuiga corrosion - galvanizing po oxidizing (fasteners o lenei ituaiga ei ai se lanu uliuli).Meafaigaluega e gaosia uma e le BPW lava ia ma e le au gaosi oloa lona tolu, lea e matua faʻalauteleina ai le filifiliga o vaega mo le toe faaleleia.

Fa'afefea ona filifili ma fa'apipi'i sa'o BPW studs

Uili uili o axles o se tasi lea o vaega e sili ona utaina o le taʻavale o taavale toso ma semi-trailer, o nei uta ma le aʻafiaga o aʻafiaga le lelei o le siosiomaga e oʻo atu ai i le ofuina malosi o faʻamau, ma i nisi tulaga - i lo latou faʻaleagaina ma faʻaumatia (gaega. ).O faʻailoga faʻaletonu e mafai ona vave sui, talu ai o le faʻatuatuaina o le taʻavale atoa ma le saogalemu o le faʻaogaina o taavale toso e faʻalagolago i lo latou faʻatuatuaina.

Mo le suitulaga, e tatau ona faʻaoga tutusa studs na faʻapipiʻiina i luga o le taavale toso / semi-trailer muamua, faʻamau o se isi umi poʻo se filo eseese o le a le tu i luga ma o le a le tuʻuina faʻatasi vaega.Suiga e tatau ona faia e tusa ai ma faatonuga mo le toe faaleleia o le alalaupapa poʻo le BPW trolley.E masani lava o lenei galuega e manaʻomia ai le aveeseina o le uili ma taofi paʻu / tisiketi, e faʻaumatia le studs e manaʻomia ai le faʻaogaina o le malosi tele o le tino, ae mo le maualuga ma le vave faʻatinoina o galuega e fautuaina e faʻaaoga se puller stud.Ina ia aveese faʻamaʻi taʻi lua-itu, e manaʻomia ni masini faʻapitoa - extractors.Aʻo leʻi faʻapipiʻiina ni mea fou, e tatau ona faʻamama o latou nofoa ma faʻamau, ma pe a faʻapipiʻi faʻamau, e le tatau ona galo e uiga i fufulu ma vaega fesoasoani.O le faʻamauina o nati i luga o faʻamau e tatau ona faia i le malosi e fautuaina e le faʻatonuga, afai e malosi tele le faʻamalosi, o le a galue vaega ma le mamafa tele ma e ono afaina, ma le faʻavaivai vaivai, e mafai ona liliu ese nati, lea o le a e i ai ni taunuuga le lelei.

Afai e piki i luga ma sui sa'o le uili o le BPW, o le ta'avale lalo ole taavale toso po'o le semi-trailer o le a fa'atuatuaina i tulaga uma.


Taimi meli: Me-06-2023